Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z racji zakupu BMW e46 318i, mam pytanie odnośnie instalacji gazowej. Jestem kompletnie zielony i chciałbym, żeby ktoś mi doradził jaką najlepiej instalację założyć i gdzie w Gnieźnie ewentualnie w Poznaniu?
Opublikowano
Z braku odpowiedzi pojechałem do warsztatu Auto-Gazownia przy ulicy Parkowej w Gnieźnie. Miałem jechać do Poznania ale porównanie cen i generalnie opinii w necie o warsztatach spowodowało, że pojechałem tam. Właściciel pracował w PITECU w Poznaniu (nie wiem co to za warsztat ale podobno dobry) i otworzył swoje. Auto odebrałem dzisiaj wieczorem, montaż trwał jeden dzień. W środę czeka mnie dłuższa trasa więc zobaczymy jak gaz się sprawdzi. Z tego co mówił mój mechanik to instalacja założona bardzo dobrze, więc nie ma mowy o jakimś druciarstwie. Jak ktoś by szukał to polecam, tutaj jest ich strona www.autogazownia.pl
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

szkoda kolego ze dopiero teraz zobaczyłem twojego posta

juz trzecie auto gazowałem w domgazie we wrzesni a to obecne to 530xi e61 .

na instalacji w v70 zrobiłęm ponad 85 tys tez od nich w ciagu 2 lat .

maja brc a nie jakies skladaki.

za tą instalacje do bmw zaplaciłem 3300 - i nawet w skladakach takiej ceny nie znajdziesz - do 4 cyl ok 2400 .

pozdrawiam

michał