Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie forumowiczów,

Czy znacie może jakieś warsztaty, które prowadzą retrofit bmw, doposażają lub aktualizują oprogramowanie w Gdańsku, Gdyni lub okolicach?

Bardzo proszę o informację.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Niestety jeśli chodzi o trójmiasto to ciężki temat. Coś słyszałem że ktoś coś w Pruszczu Gdańskim lub okolicach dłubie ale zero konkretów. Wcześniej gdy doposażyłem auto korzystałem z usług forumowego kolegi "dziquska" a wszystko odbywało się zdalnie. Jeśli masz fizycznie część do wymiany to trzeba zrobić to samemu a z reguły doposażona część musi być zakodowana i wtedy można zwrócić się o pomoc do kolegi którego naprawdę polecam. Dwa razy byłem u niego ( w ramach urlopu na narty) w Jeleniej Górze więc wiem jak działa.
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź. Rzeczywiście podczas przeglądania postów i rożnych wpisów natknąłem się na jego ksywkę :).

Pomyślę coś o tym. Ew. Kujawsko-pomorskie lub jakieś sąsiednie województwa?

Opublikowano

Nie ma problemu też jakiś czas temu poszukiwałem specjalistów tu na wybrzeżu i właśnie zostałem odesłany do dziquska i teraz nikt inny nie dotyka mojego samochodu (nawet wirtualnie). Jeśli chodzi o Kujawsko Pomorskie to właśnie w Toruniu ma on swój punkt (najbliższy na północ) w którym może zająć się Twoim samochodem w zależności co chcesz zrobić (oczywiście zdalnie).

A tak na marginesie to tez nie długo będę doposażać auto i właśnie taką drogą będzie to się odbywać.

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam, odkopuję stary temat, żeby ustalić czy coś się zmieniło w dostępności usług związanych z doposażeniem i kodowaniem BMW serii F w trójmieście i okolicach. Wspomniana przez piosurf firma Creative nadal działa, jeśli ktoś jeszcze korzystał to dajcie znać czy polecacie.

Poza tym znalazłem na Olx znalazłem ogłoszenie niejakiego Mateusza z Gdyni Chwarzno-Wiczlino. Jeśli ktoś korzystał to też chętnie poznam opinie, ewentualnie inne propozycje.

Opublikowano
proszę o kontakt - na pewno coś damy radę zrobić ;)

Niezależny profesjonalny serwis BMW

seria Fxx, Gxx, przekładki ,angliki, USA-ECE; kluczyki, mapy, reset 8HP

505 329 058 Trójmiasto

• 1 rok później...
Opublikowano
Odświeżam również. Jakieś zmiany? Chciałbym w BMW F11 kamerę cofania zamontować i zakodowac, robi to ktoś?

Pozdrawiam

505 329 058 - Roszkowo ( koło Pruszcza Gdańskiego ) - zapraszam

Niezależny profesjonalny serwis BMW

seria Fxx, Gxx, przekładki ,angliki, USA-ECE; kluczyki, mapy, reset 8HP

505 329 058 Trójmiasto

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kamera cofania czy licznik lub inne modyfikacje zapraszam do Bydgoszczy