Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcę zamontować nawigację do mojej e92, z dużym wyświetlaczem czyli Professional. Nie zależy mi na bajerach typu dysk czy czytnik usb głównie chodzi mi o czytelną mapę. Więc raczej wybiorę CCC. Niestety w Anglii ciężej niż w Polsce jest znaleźć speca który zamontuje i przy tym nie policzy jak za zborze, więc postanowiłem, że zamontuje navi sam. Części chcę z PL sprowadzić i tu nasuwają się pytania:

1 Czy części z europejczyków będą pasować do anglika? Chodzi mi głownie o przewody.

2 Czy wszystkie navi mają wybór języka angielskiego?

3 Czy istnieje możliwość montażu nawigacji CIC business i do tego dużego wyświetlacza (tek gdzieś słyszałem)?

4 Czy jest jakaś różnica w montażu pomiędzy CCC a CIC? chodzi mi głownie o poziom trudności :D

Opublikowano

1.Powinny pasować

2.Nie bo to kwestia softu

3.Tak

4.Oczywiście ze tak bo to inny system

Do każdej z nich dochodzi kodowanie bo bez tego i tak nie będzie działać

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź.

Czy można bardziej rozwinąć punkt 3? Chodzi mi o to czy np. kostki do wyświetlacza dużego i business są takie same i czy zabieg jest plug & play.

Czy wszystkie duże wyświetlacze są takie same chodzi mi o przed i po lift. No i co najważniejsze jak informacje z jednostki business będą wyświetlane na 8.8" wyświetlaczu czy na całej jego powierzchni, czy może przycięte do wielkości wyświetlacza business. Pytam ponieważ jednostki CIC business można kupić w dobrych pieniądzach co daje niższą cenę za komplet niż CCC professional.