Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam problem mam z odpaleniem silnika po przekladce,probowalem odpalic go na kompie z m40 starego bez ews i auto odpalilo ale strasznie kulalo.komp orginalny co mam z m43 co probuje odpalic jest z ews a ja w aucie nie mam instalacji z ews ;/ i po podlaczeniu samego kompa aluto kreci ale nie ma iskry i dostalem kompa z silnika 1,8 m43 od mojego brata i auto nie chce odpalic ale na plaku odpala...;/ cos czytalem o przekazniku ze po kreceniu powinien sie pojawic prad na kablu bialo czerwonym a pradu nie ma i nie wiem co moze byc przyczyna i jak to naprawic.prosze o pomoc bo opadam z sil :cry2:
Opublikowano
dodam jeszcze to ze mam orginalny sterownik z tego silnika i auto chodzilo w starej budzie tylko problem jest taki ze w nowej budzie gdzie jest ten silnik nie ma wogule instalacji pod ews czy duzo jest w tym zabawy zeby to wlutowac?trzeba sciagac deske i czy ktos ma schemat gdzie to wlutowac?a jesli chodzi o ta cala pestke czy ona zlapie jak ten kluczyk bedzie przypiety do bryloczka kluczy czy musi byc w samej stacyjce;/