Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem ostatnio zmieniałem końcówki mocy w tym systemie audio (końcówki hybrydowe) i w grałem nowy soft v32.

rozmowy przez bluetooth stały się tak ciche ze jest nie mozliwe prowadzenie rozmowy, zmieniałem softy i nic nie pomogło natomiast głos w głośnikach gdy słucham muzyki jest tak jak trzeba.

proszę o pomoc specjalistów

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

zauważyłem ze telefon działa tylko na 2 głośnikach

natomiast głos nawigacji na wszystichi nawet jak ja scisze na maksa to i tak mowi głośno

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Spróbuj, to tylko chwila roboty.

Ja nadal obstawiam, że nowa końcówka mocy jest nie w tym miejscu podpięta. Koleś w linku który wcześniej wstawiłem napisał, że, aby było dobrze rozmowę słychać trzeba się wpiąć zaraz przy starej końcówce. Nie jestem ci w stanie bardziej pomóc, ponieważ moje auto nie ma BT.

Opublikowano

nie mogę wgrać softu v31 bo wyskakuje mi (po angielsku) ze mam nowszy soft

próbowałem najpierw wgrac soft v32 OEM a pózniej v31

czy mam wgrać OEM np v31albo niższy ?

Opublikowano
Drodzy forumowicze,posiada ktoś soft v32 taki aby głośność bluetooth była prawidłowa, lub OEM co pozwoli mi wgrać niższy soft. OEM v32 z chomika tego minie pozwala.
  • 3 tygodnie później...