Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam e92 SE i pare tygodni temu postanowilem obnizyc samochod powiedzmy do poziomu m-pakiet. Kupilem sprezyny obnizajac eiabach pro-kit 35/25mm. Po zamontowaniu przod siadl dobrze ale tyl nadal jest dosyc wysoko. Po obejrzeniu paru zdjec e92 z m-pakietem stwierdzam ze m pakiet w e92 jest nizej niz moje se po zalozeniu sprezyn a co dziwne po krtotkie reaserch-u dowiedzialem sie ze roznica w sprezynach Se w stosunku do m-pakiet wynoso 15mm co znaczy ze teoretycznie bo zmianie sprezyn na eiabch przp. 35/25mm moje e92 powinno siedziec nizej niz m-pakiet a tak nie jest. Czy jest ktos w stanie wytlumaczyc mi jak to jest mozliwe ??

Opublikowano
zrobiłem juz ponad 1000km, czytalem rowniez ze te sprezyny w ogole sie nie ukladaja. Nie wiem co jest grane bo widze m-tech na ulicach i tyl jest znacznie nizej niz moj po zalozeniue eiabach-ow.