Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

viewtopic.php?f=72&t=117890

Witam posiadam e39 z silnikiem 2.8 na pojedynczym vanosie. Ostatnio powstal mi taki problem ze rano mam problemy z odpaleniem, musze go krecic pare razy i trwa to czasami nawet kolo 5 minut zanim odpali i pozniej nie ma juz problemu z odpaleniem. Co mnie dziwi to to ze jak pojde auto odpalic w poludnie to odpala odrazu. Pomozcie bo juz nie wiem co robic, bylem u elektryka zresetowal adaptacje bo byla troche rozjechana, ale nad ranem znow byl problem z odpaleniem. Rece mi juz opadaja. Dodam jeszcze ze autko posiada instalacje gazowa. Pozdrawiam

Opublikowano
sprawdź rano przed odpaleniem czy masz paliwo na listwie tam jest taki zawór podobny do tego co masz w kołach, odkręć wentylek i wciśnij coś zobacz czy paliwo poleci. Miałem taki sam problem gdy puszczało paliwo na listwie i też rano palił po długim kręceniu a w ciągu dnia było ok
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.