Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich po dłuższej nieobecności moja bunia znów ma problemy .

ostatnio jak jechałem z Olsztyna zgasła mi ze 2 razy po kazdym zgasnieciu rozładowała aku i musiałem na lejcach odpalac to jest jede drugi watek taki ze jak dobrze jej dam gazu to zachowuje sie jak by nie dostawała paliwa i staje . pojezdze nia troche i ciezko ma zapalic .

Moje naporawy raczej czysczenie jakie zrobilem to tak zobaczyłem pompke w baku syf nie samowity sitko wyczyszczone problem nie znikna wiec wzielem sie za filtr bo moze syfu zaciagna powiem sczeze czysto nie bylo . zamowilem nowy czekam az przyjdzie , martwi mnie tylko jedno . z wyjscia na pompe wysokiego cisnienia paliwo kapie kropelkami nie ma cisnienia i nie wiem czy tak ma byc czy czeka mnie nowa pompa ???

Opublikowano
Powinien być strumyk paliwa za filtrem,jeżeli tylko kapie,to pompka w baku słaba albo gdzieś po drodze do filtra przytkane (jakiś syf albo np.zagięty przewód).
http://images75.fotosik.pl/97/7ea837af20c745c4.jpg