Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałbym zapytać do czego służy to wewnętrzne światło w lampie - mam lampy ksenonowe i to wewnętrzne światło tez wygląda jak ksenonowe? Jak się je zapala a może to jest atrapa?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jest do doswietlania zakretow, zapala sie przy skrecie albo jak wlaczasz migacz.

Mozna je zakodowac rowniez jako dzienne.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Nie widziałem nigdy żeby się zaswiecala dlatego pytam. Próbowałem skręcać, itp i nic :(
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To zalezy duzo od tego czy masz lifta czy przed lifta

W pre LCI sa uzywane te swiatla jako sygnal swietlny i chyba wlaczaja sie przy dlugich

W lci do doswietlania zakretow w polaczeniu ze skretnymi ksenonami ale wlacznik musik byc ustawiony na pozycje AUTO. Nie wiem czy bez skretnych ksenonow ta opcja dziala.

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano (edytowane)
Mam po lifcie. Zobaczę w takim razie na auto ale wydaj mi się ze nic się nie dzieje mimo to. Nie mam skretnych lamp. Edytowane przez mcdr
  • Zarejestrowani
Opublikowano
To atrapa, do niczego nie służy ma tylko imitować wygląd soczewki. W lampach skrętnych jest tam ryflowane zkło które chowa żarówkę doświetlającą

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer