Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

po zakupie swojego pierwszego e46 330d mpak, doprowadzeniu lakieru i przedniego zderzaka "do ludzi" można by powiedzieć, mam problem z jedną felgą, otóż jest ciemniejsza od innych, wszystkie 4 to styling 68 17stki. i moje pytania:

1)czy felga jedna mogła zrobić się ciemniejsza z powodu hamowania, i pyłów z hamowania - dziwne że tylko jedna a nie dwie.

2) myłem wszystkie felgi sonaxem do czyszczenia felg, preparat nie jakiś profesonalny i nie pomógł praktycznie wogóle - są mocniejsze preparaty które by usunęły tą ciemną połać ?

3) czy możliwe żeby ktoś tą felge podmienił z innego bmw czy ona wychodziła w innym kolorze seryjnym niż srebrny ?

4) czy plastidip to dobre rozwiazanie żeby prysnąć nim wszystkie 4 felgi ?

http://otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-ID6y4V39.html#43cf463a15

to moja bmw którą kupiłem chodzi o felgę od strony pasażera z przodu nawet na zdjęciach widać że się różni i nie wiem czy ona ma taki kolor czy to poprostu wżery pyłu z hamulców i brudu.

pozdrawiam i dzięki za odpowiedź

• 4 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ta jedna to pewnie podróba.

sprawdź oznaczenia wewnątrz felgi.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały