Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponieważ noszę się z zamiarem zakupu F30 328i z 2012 r., pytanie - gdzie najlepiej szukać, żeby się nie przejechać?

Nigdy nie miałem BMW, poprzedni samochód - znacznie starszą Mazdę - kupiłem od człowieka, który ją dla mnie sprowadził "na zamówienie" z Niemiec - notabene człowiek polecany przez wiele osób na forum mazdy - stąd moja obecność tu . Samochód był o ładnych 15% droższy niż większość allegrowych egzemplarzy, ale do dzisiejszego dnia nie sprawił mi żadnych kłopotów i warto było zapłacić więcej.

Wiem, że dobrym pomysłem jest BMW Premium Selection, ale wydaje mi się, że jednak trochę przesadzają z cenami :-) Poza tym aktualnie oferta jest b. ograniczona - jedna sztuka z 12r. i to tylko 30 tyś tańsza, niż druga z 2014..

http://www.bmw-uzywane.com.pl/baw/komis/25,WSZYSTKIE.html?szukaj=82123

Jak jest ze współpracą polskiego BMW z zagranicznymi? Czy mogę sobie wyszukać samochód w niemieckim Premium Select i poprosić polskiego dealera o "sciągnięcie"? Zakup za granicą raczej nie wchodzi w grę ze względów księgowych.

dzięki!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.