Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Od dłuższego czasu przeglądam regularnie ogłoszenia z samochodami z mojej okolicy. Dziś trafiłem na takie oto ogłoszenie http://allegro.pl/bmw-e39-525i-192-km-niepowtarzalny-stan-z-niemiec-i5512264138.html . Sam nie siedzę za bardzo w temacie samochodów, a szczególnie samochodów używanych, dlatego chciałbym poprosić Was - bardziej doświadczonych w tym temacie ludzi, żebyście zerknęli okiem na to ogłoszenie i powiedzieli co o nim sądzicie. Samochód stoi niedaleko mojego miasta, więc dziś wieczorem planuję sobie tam podjechać i go obejrzeć. Auto stoi u handlarza i czuć plakiem nawet przez monitor, ale wiadomo, że przed zakupem wezmę go na stację i do dobrego, znajomego mechanika. Wpadł mi w oko ten egzemplarz głownie dlatego, że jest w automacie, a tego szukam. Przejrzałem dokładnie te zdjęcia i jak na moje oko elementy są dobrze spasowane (nie rzuciło mi się w oczy, żeby któraś szparka było za szeroka lub za wąska), na lakierze nie dostrzegam żadnych zmian odcieni, ani przebarwień, ale wiadomo że zdjęcia mogą być retuszowane, więc stan powłoki dokładnie obejrzę na miejscu. Co Wy sądzicie o tym aucie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.