Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , posiadam bmw 740 f01 i chciałbym w niej wymienic ringi z zołtych na białe...kiedys miałem w e65 białe ale w dzień ich widac nie było a dałem za nie chyba jakies 400 zł ....jakies pomysły ??
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ciezka sprawa z tymi ledami.

Jak maja byc jako postojowki to ok ale jak do jazdy jako swiatla dzienne to ledy sie wysypuja na desce i przestaja swiecic.

sprawdzilem dwa komplety

teraz zamwoilem z usa zestaw platynowych h8 zwyklych zarowek i podobno efek jest super!

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Więc zwykle h8 wyminilem na te z usa platynowe zarowki ale tak na zielono zachodzi kolor :/

Lepiej to wygląda niz na zółtkach ale to nie to

teraz mam led z taki piuropuszem metalowym miękkim ale wywala błąd po uruchomieniu silnika bo napicie wzrasta do 13-14v jak jest silnik off i około 12v to działają pięknie

Nawet jest różnica miedzy DRL a Postojówkami tak jak powinno być

http://www.ebay.co.uk/itm/302078963210?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=600884131608&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Greg38 wykodował mi błędy z modółu świateł ale dalej Ledy wywala

Ten LED poprostu nie radzi sobie z wyższym napieciem po odpaleniu silnika i się wyłącza

myślę zeby to dołożyc

http://www.ebay.co.uk/itm/2x-H8-H9-LED-Headlampe-Canbus-Error-Free-Anti-Flicker-Resistor-Canceller-Decoder-/272411807868?hash=item3f6d02507c:g:RA4AAOSwPCVX~1vx

Lub moża Mtec dac LED tylko ze drogie sa.

Ale podobno działaja bez problemu

http://www.ebay.co.uk/itm/MTEC-H8-13w-V-3-Cree-LED-Bmw-Angel-Eyes-Marker-e82-e87-e90-LCI-e92-e93-X1-X5-6-/371706013059?hash=item568b67a583:g:IaUAAOSwk5FUxlvu

Jakies doświadcznia ktoś ma?

Opublikowano
@up dzieki za info. Jak narazie to bede wymieniał zegary w swojej buni :)
Opublikowano
Ja mam założone w mojej f białe led marker.Nie wywala mi błędu,i świeci ok w dzień.Wolną chwilką poszukam fotki jakie to ledy i jak świeca.
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Koledzy kupiłem już 3 zestawy Led do ringow i wszystkie wywalaja błąd po odpaleniu silnika a bardzo mi zależy na białych ringach bardzo proszę o pomoc jakie Led marker działają w f01 2010r mieszkam w UK więc może jakieś info z Amazon ebay sklepy UK z góry dziękuję
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
witam,podlacze sie do tematu odnosnie ringu,bo mam problem z nimi a dokladnie w prawej lampie,nowa zarowka a co jakies kilka minut wyswietla blad dotyczacy braku swiatla w tej lampie,modul ?!
  • 1 rok później...
Opublikowano
witam i mamt taki problem , mianowicie chodzi o to ze wymienilem zarowki h8 te ktore podswietlaja ringi na h8 led i po wymianie przestaja dzialac postojowki ale nie zawsze co jest tego przyczyna