Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, potrzebuje pomocy w rozwiązaniu problemu z głośnikami przednimi. Głośniki graja ładnie, do momentu jak zacznę troszkę głośniej słuchać to strasznie zaczynają trzeszczeć i to bardzo. Reszta głośników jest ok, dzieje się tak gdy słucham radia lub cd i nawet przy rozmowie telefonicznej.
Opublikowano
Dzisiaj rano podmieniłem głośniki, tak jak mówiłeś i jest to samo ,wiec to chyba nie głośniki. Nagłośnienie mam standard. Może być wzmacniacz???
Opublikowano (edytowane)
Cala jednostka była wymieniana, bo nie działały mi czujniki pdc. Gościu przy naprawie pdc powiedział mi ze są inne numery radia,może to być przyczyna? Edytowane przez marton4
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam pomóżcie, radio zakodowane i sprawdzone końcówki mocy i nadal charczy,miał może ktoś taki przypadek :?:
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Witam jeszcze nie ale jadę w tym tygodniu to naprawić . Jak zrobię to dam znać. Ale wydaje mi się ze to końcówki mocy w radiu
Opublikowano
Wczoraj byłem to zdiagnozować i po podmiance całego radia wszystko ok. Czyli u mnie zwalone jest radio. Zamówiłem już końcówkę mocy i kondensatory elektroliczne i je wymienię, zobaczymy czy cos pomoże. Jak nie to będę szukał radia całość z navi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam, końcówka mocy wymieniona i jest to samo. Ale problem leżał w panelu radia a dokładnie w pokrętle. Panel kupiłem drugi z uszkodzonego radia i działa wszystko jak należy :D :D :D