Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem posiadaczem BMW E92 330d 2008. Moj problem polega na tym ze za kazdym razem gdy wjade na jakas dziure albo hopke to piszcza mi okladziny. Wymienilem je ale problem pozostal, mija na 2-3 dni gdy popada deszcz a potem spowrotem zaczynaja piszczec. Czy ktos z was mial juz taki problem i pomogl by mi go rozwiazac? :cry2:

Opublikowano
ten typ tak ma, duzo ludzi mysli ze to ich haulce ale problem chyba z tego co sie orientuje pochodzi z zuzycia samych szczek

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

Rozkręcić i wyczyścić. Mi skrzypiało jak wysiadałem z auta gdy miałem zaciągnięty ręczny. Po całym zabiegu cisza. Trzeba też wyczyścić miejsce gdzie linka wchodzi do pancerza.

Najgorsze w tym jest zdjęcie tarczy. Moja prawa siedzi od nowości i nie dało się jej "wypukać" a mocno nie uderzałem żeby nie pokrzywić. Ale za to mocno spryskałem przez wszystkie otwory zmywaczem do hamulców i zleciało od groma czarnego płynu.

Edit: Stan samych szczęk idealny. Raczej nikt tam wcześniej nie zaglądał.