Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj przez przypadek odkryłem ze nie działają mi dwa głośniki po stronie pasazera tj w drzwiach i subwoofer pod siedzeniem. Głosnik w tylniej polce po prawej stronie gra. Dodam iz w ustawieniach/equalizerze w radiu balans jest 50/50 zarowno ten prawo/lewo jak i tył/przod. Czy ktos na forum mial juz podobny przypadek? Uszkodzona wiązka /kable w gumowym peszlu ktory idzie z kabiny do drzwi? Myslalem tez o bezpieczniku ale chyba malo prawdopodobne ze sa oddzielne na lewo i prawo. Jezeli chodzi o radio to mam niestety najgorsze z najgorszych buissnes wiec to w dzialajacym stanie jakosc nie powala ale z tymi dwoma niedzialacymi to jest prawdziwa masakra dla mego sluchu.. :(

Jezeli ktoś ma jakis pomysl jak to ugryzc to z gory dziekuje.

Dawid.

Opublikowano

Witam,

ja niestety nie pomogę ale podpytam w swojej sprawie gdyż jest dość zbliżona żeby nie zakładać nowego wątku, w moim przypadku nie grają głośniki w drzwiach kierowcy. Problem jest o tyle dziwny że głośniki nie graja jedynie do czasu gdy delikatnie zwiększę głośność. Później głośniki działają już normalnie.

Dzieje się tak po każdym dłuższym czasie bez zapłonu. Czy ktoś kiedyś spotkał się z podobnym problemem?

Auto to e90 320d z 2005 z HiFi speaker system.