Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :)

Mam do Was pytanie, prawdopodobnie kupię niebawem 428 i już mnie nosi, żeby kupić akcesoria:)

Pytanie do Was czy to co zaznaczyłem na zdjęciu to jest jakaś nakładka (jak tak czy oryginał) czy może ktoś sobie polakierował?

Bardzo podoba mi się to rozwiązanie w przeciwieństwie do nakładki performance, która jest znacznie rzucająca się w oczy.

proszę o opinie:)

http://pics.tinypic.pl/i/00676/tph094y4qyt1.jpg

Opublikowano
To jest oklejone folią, podobnie jak próg który nie jest oryginalny tylko został zrobiony przez jakaś firmę. (oryginał występuje tylko w macie)

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
Kiedys liczylem taki set performance,wydech ,progi,zderzaki,spojler,w srodku kiera i listwy oraz obudowa skrzyni,cos ok 45 tys.zl mi wyszlo :mrgreen:

Było:

e36 318i Cabrio

E61 525d

F30 318d Sportline

F36 420i M-Pakiet

Jest : G30 518d SportLine

Opublikowano

tak też myslałem, że to oklejone. Napewno nie oryginalna część, ponieważ wczoraj się dowiadywałem w salonie. Co myślicie o takim rozwiązaniu? Na zdjęciu wygląda mega moim zdaniem:)

Co do części performance, to zgadam się są mega drogie, ale za to efektowne:)

Mam pewną koncepcję jak zrobić swoją nastepną bimerkę. Chce okleić tymi dolnymi naklejaki performance, założyc tłumiki jak w wersji 435i, okleić te przednie elementy na zderzaku ( tak jak na zdjęciu wyżej) i założyć tylną lotkę czarny mat. Moja wątpliwość jest taka czy jak będzie ta naklejka performance matowa oraz spojler, to czy ten przód na czarny błysk i polakierowane lusterka na czarno będą pasować?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam dyfuzor performance w czarny połysk , lusterka zrobiłem na czarny połysk , lotkę na czarny połysk a z przodu mam dokładkę carbonowa performance , w dodatku przy szybach shadowline i ...... pasek matowy performance na progu :D

Ogólnie jak auto jest czyste to ten mat tak się w oczy nie rzuca .... on nie jest aż taki bardzo matowy .. bardziej nazwałbym go pół matem

Co do zderzaka przód i czarnej folii .... też o tym myślałem ale dokładka performance robi robotę :)

Opublikowano

a myślicie, że lepiej polakierowac ten spoiler czarny matowy na polysk? chce zalożyc naklejki preformance na progi i grill czarny, ewentualnie polakierwac lusterka.

Porioytetem jest i tak montaż tłumika performance od wersji 35i

Opublikowano

Raczej folia czarna na przód bo jak polakierujesz to zaraz będzie odprysków tysiące od kamieni

a na folii tego tak nie widać i zawsze można nakleić na nowo

Ja robiłbym folią