Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

Zacząłem rozmyślać o zakupie czegoś starszego do kolekcji zaczynam powoli się rozglądać za E24 . Dlatego mój post tutaj bo potrzebuje waszej pomocy

A wiec jaki rocznik najlepiej ? jaki silnik ? czy były bo pewnie były generacje oczywiście chciał bym V8

Czy skrzynia automatyczna dobrze się sprawuje czy będę miał ew. problemy ? czy lepiej trzymać się mauala

Na co zwracać szczególną uwagę przy zakupie ?

Czy jest gdzieś dostępna lista wyposażenia by mieć pewność co można było w tamtych czasach kupić jakie opcje ? ew doposażyć

gdzie szukać znajomi mówią nie w Polsce ?

co sadzicie o stronach typu giełda klasyków ?

Moje oczy kierują się w stronę Szwajcarii czy ktoś może zna ? wie dobre strony www lub dobrego importera ?

Mój pułap to max 60 tys pln plus minus ew dopieszczenie auta tak jak pisałem zaczynam szukać, przeznaczenie niedzielne i mam nadzieje ze został by w rodzinie do końca.

Mam nadzieje ze mi trochę pomożecie i rozjaśnicie sprawę i z góry Dzięki za podpowiedzi

Pozdro

Acze

Opublikowano
Zwracasz z pewnością uwagę na blacharke, wersje samochodu cs1 i cs2 różnią się od siebie. W automatach normalnie użytkowanych niema problemów. Z doposażeniem polecam zorientować się przed zakupem co chcesz dołożyć i jaka jest tego dostępność. Można rozkodować VIN zawsze będzie więcej info.