Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich z forum, mam dylemat odnośnie wyboru samochodu który zamierzam kupić. Otóż w tej chwili poruszam się Toyotą Corollą e12 - wiem że jest to wozidełko nie mające startu do BMW, wcześniej posiadałem Audi A4 1.8 benzyna. Zastanawiam się nad zakupem samochodu dla rodziny 2 dorosłych 2 dzieci wygodnego, bezpiecznego oraz mającego pare koni pod maską. Zainteresowało mnie BMW 3 E90-E91 sedana czy kombi nie wykluczam - może nawet kombi będzie dla rodzinki lepsze ? Z wersji silnikowych chyba 318I lub diesel 2.0 146km. Pytanie czy BMW serii 3 spełni się w roli auta rodzinnego i mi da trochę radości z jazdy :wink: ? czy sporo jest miejsca z tyłu w razie dłuższej trasy w 4-5 osób ( klilka razy w roku ) ? Z konkurencji rozpatrywałem Audi a4 b7 sedan, kombi, VW Passat tylko sedan , Toyota Avensis liftback, lub Skoda Octavia liftback. Żonę przerażają gabaryty Passata, Avensisa, Octavii uznaje BMW za optymalne pod względem wielkości i podoba się i mi bryła tego auta Proszę o rzeczowe opinie na temat e90-91 co polecacie jakie wersje silnikowe, kombi czy sedana itp. Do wydania na auto mam max 30 tys. Kupować w kraju czy do niemiec śmigać po auto ? Z góry dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam.
Opublikowano
Sorry to mój pierwszy post na forum proszę o przeniesienie go o ile jest to możliwe we właściwe miejsce. Przepraszam i pozdrawiam.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.