Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Mam zamiar pomalować elementy plastikowe we wnętrzu e90 i potrzebowałbym namiarów na jakąś lakiernie gdzie zrobili by mi je używając Hydrografiki. Najlepiej Warszawa, okolice.

Opublikowano
Hudrografika to nie lakier, jezeli zrobisz to na czesciach manipolowanych, np wnetrze klamek albo stacyjka kluczyka to ci sie zetrze. Najlpiej dac do prawdziwego polakierowania.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Ja np kombinowalem z foliami carbon 4d i alcantara:/ale srednio mi sie podobalo.Kilka dni temu kupilem plastidipa i zrobilem czarny mat wg mnie wyglada fajnie mozna zrobic czarny polysk kupujac plastidipa bezbarwnego w polysku. Jak chcesz zobaczyc efekt daj meila to podesle fotki.Plasti naklada sie genialnie 3-4 warstwy to czas ok 40min schnie szybko, pokrywa ladnie i wg mnie wyglada fajnie przy moim czarnym mpakowym wnetrzu.
Opublikowano
a mozesz te fotki w temacie wystawic wiesz moze byc kilku zainteresowanych efektem plastidipa na plastikach :wink:

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie