Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam radio Professional niestety wyświetlacz wyświetla tylko wtedy jak radio jest zimne po nagrzaniu powoli zaczyna gasnąć wszystko znika i staje się nie czytelny jaka może być tego przyczyna i czy jest to naprawialne? Czy jak kupie na allegro takie same sprawne radio to nie będzie problemu z jego podmianą czy trzeba coś kodować?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem podobna sytuacje - radio gubi piksele. Moje trafiło do osoby, która zajmowała sie naprawianiem wyświetlaczy ze starszych BMW (np. E39). W moim wypadku nie udało sie naprawić wyświetlacza (podobno jest tam cos bardziej nacudowane). Kupiłem nowe radio i przełożyłem wyświetlacze. Nie zmieniałem radia bo wiązało sie to z kodowaniem. Kiedyś na forum było juz wspominane o Mikołaju z Katów Węgierskich (k. Nieporętu, woj. mazowieckie), to On mi pomagał w tej sprawie i bardzo polecam.

Osoba kontaktowa: Mikołaj - 600 061 171