Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wklejam ku przestrodze

http://olx.pl/i2/oferta/bmw-e46-coupe-328-193km-full-opcja-zamiana-na-motocykl-CID5-ID9UqW7.html#:b7ef42c909

VIN: WBABM51090JH28421

Na zdjęciach wygląda ładnie, zgadza się z VINem. Przez telefon ogólnie dowiedziałem się, że wszystko w porządku zarówno mechanicznie jak i lakierniczo, jednynie do poprawy dwa miejsca do zaprawki i lakierowania - oba na nadkolach. Decyzja, jedziemy w najbliższym możliwym terminie, bo motor i kolor taki jak chciałem.

Niestety na miejscu oględziny trwały aż 30 sekund.

Samochód bity z tyłu, szpachla się pod bagażnikiem zaczyna się kruszyć.

Lakier na klapie bagażnika od wewnętrznej strony złuszcza się i prześwituje piękny srebrny lakier.

Z prawej strony na słupkach lakier w 3 odcieniach, chyba malowany wałkiem. Słupki nierówne, pofałdowane, kawałek dalej placek złuszczającego się lakieru.

Elementy do zaprawki okazały się tak duże, że trzeba by je wyciąć i wstawić nową blachę.

Maska, była kiedyś koloru czarnego i rdzewieje od spodu na całej długości. Do wymiany na pewno uszczelka wspomagania i pod deklem zaworów.

Do samochodu nawet nie wsiadaliśmy ani nie odpalaliśmy silnika.

Opublikowano

Dokładnie tak :p "auto kupiłem tylko na zieme, dlatego nieprzerejstrowalem"

Jak my byliśmy oglądać cena chyba 17,5 albo 18tys. Powoli w dół :p

Generalnie samochód do blacharki i cały do lakierowania, kto wie co z mechaniką xd

Opublikowano

Wiem, że cena czyni cuda - nie twierdzę, że trzeba wydać nie wiadomo ile ... ale widać że to zaniedbany kundel

- wieś alu tuning siatka - bo zderzak mPak musi być

- gałka zajechana dość mocno - zdarza się ale jest jak jest

- brak zdjęć wnętrza ( zakładam, że ktoś zanim pojechał - zależnie ile km zrobił ) to dostał inne wyraźniejsze zdjęcia

- pokusiłbym się o odcienie - widać nawet z tych g.ównianych zdjęć

Farba na plastikowym nadkolu ...