Skocz do zawartości

Przyrzad do montazu ramek filtra kabinowego? co to jest?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znalazlem jakis plastik pomiedzy filtrami na podszybiu (patrz foto) mam to bmw od dwoch tygodni i dopiero teraz to zauwazylem, nie jest to zamocowane ani nic tylko lezy luzno pomiedzy filtrami. Chcialbym sie dowiedziec dokladnie do czego to sluzy i czy ma to lezec luzno pod maska silnika? Czy moge to wrzucic do bagaznika. Jak wpisalem numer seryjny tego plastika to na jakiejs ruskiej stronie mi znalazlo cos takiego ale nie jest napisane ani pokazane gdzie ma sie znajdowac.

Numer seryjny tego plastiku to: 69358706431

A to link do ruskiej strony:euroauto.ru/?option=com_retaillist&task=partinfo&sh=3&ah=1&nr=3276477

A to link do zdjecia gdzie to znalazlem u mnie w aucie: https://imageshack.com/i/pc8qRsC6j

Jezeli ktos cos wie to prosze dac znac gdzie to ulokowac i do czego konkretnie sluzy.

Opublikowano
Ten plastik masz we właściwym miejscu tylko nie jest wpięty w zatrzaski ;) Oberzyj go dobrze... pokręć... poobkręcaj na różne sposoby i zobaczysz że on się tam fajnie zakłada ;) A jakie ma zadanie ? no trzymać to wszystko co pod spodem do kupy ;)

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano
Dzięki za pomoc, aż mi głupio że z takim banałem przyszedłem na forum, ale nigdy wcześniej nie miałem doczynienia z bmw. Plastik wpięty w zatrzaski, a co do jego przeznaczenia to pozostawie ta kwestie serwisowi(jeżeli będą do czegoś to potrzebowac) ja się już tego nie tykam.