Skocz do zawartości

[E46] 330CI - Jakie tarcze i klocki ??? (miasto/tor)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam kompromisu w hamulcach, glownie auto jezdzi po miescie, czasem trasy, ale mysle tez pojezdzic po torach, bylem na Nurburgring i moje hamulce zdechly po kilometrze :/ Myslalem o EBC lub BLACK DIAMOND, do tego klocki ceramiczne.

Prosze o wszelkie sugestie i rady, najchetniej od kogos kto juz sprawdzil takie powiaznie miasto/tor.

Pozdrawiam

Gdyby człowiek nie korzystał z doświadczeń innych, to każde kolejne pokolenie, zapewne do chwili obecnej, uczyłoby się łupać kamień...

BMW 330Ci Sport - Moje BMW E46 330Ci Sport<---

BMW 320Ci - -->Moje BMW E46 320Ci<--

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najlepszym wyjsciem dla mnie po konsultacjach ze znawcami tematu bedzie :

tarcze Brembo MAX i klocki DS2500 :cool2:

Gdyby człowiek nie korzystał z doświadczeń innych, to każde kolejne pokolenie, zapewne do chwili obecnej, uczyłoby się łupać kamień...

Opublikowano

Jak Ci sie sprawuje ten zestaw ?

Znajomy wziął Taroxy Sport Japan i EBC Red , ale w miejskiej się nie spisują , tylko do wyczynów.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
ja dopiero zrobilem moze z 500km, wiec nie wiele moge powiedziec, jeszcze sie docieraja, ale hamuja juz dobrze :cool2: Edytowane przez rzecik

Opublikowano
co do toru to sie niewypowiem ale miałem w e36 ATE PD jak i klocki ATE do tego i byłem zadowolony troszke mocniejsze nacisniecie hamulca i odrazu abs łapał :D na przegladzie powiedzieli ze hamulce brzytwa polecam ATE :D