Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Na forum jestem od niedawna. Potrzebuję pomocy mechanika przy oglądaniu samochodu - porady "na żywo".

Obecnie znalazłem 2 auta jedno w Lublinie jedno w Radomiu. Czy na forum (w okolicy) są osoby, które pomogą - oczywiście NIE w myśl zasady "Jak za darmo to biere".

Mam obecnie 30 tys. Chciałem kupić 320i przebieg do 200tys. Oczywiście stan samochodu > przebieg > wyposażenie.

Fajnie by było gdyby nie była to goła wersja jednak zdaję sobie sprawę że przy takiej kwocie nie będzie to FULL opcja.

Na ten moment LPG nie jest konieczne ale w przyszłości chciałbym założyć. Jeśli trafiłbym samochód z założoną instalacją w fajnym stanie brałbym.

Szukam już od około 2 miesięcy jednak nic konkretnego nie mam - oprócz tych 2.

Jakieś porady na start?

Pozdrawiam

Opublikowano

kolego w google poszukaj najbliższego warsztatu który ma pojęcie o bmw zapytaj ile chcą za diagnostykę i się umów, oczywiście wcześniej zapytaj czy sprzedający się na to zgadza bo z tym bywa różnie.

mechanika sobie podaruj, raz że nikt kto się zna nie ma czasu na takie wycieczki a dwa u kogoś pod domem na "oko" wiele Ci taka osoba nie sprawdzi, szukaj warsztatu z komputerem do bmw

http://www.bmw-check.com/

tutaj możesz sprawdzić historię auta