Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam problem ( wszytskie 4 elektryczne) gdyż ostatnio bawłem sie funkcja "domykanie szyby z pilota" i wszytskie pozostale ktore byly otwarte a tylna prawa sie otworzyla, na przycisku rownierz dziła otwieranie w druga strone niz pozostale , i pytanie gdzie może tkwic problem? zle podlaczenie pod silniczek? Jesli tak to jak to rzebrac badz zrobic?

2 Pytanie tylna lewa otworzy sie ale juz nie podniesie , obstawiam szyby , dobrze mysle?

dziekuje i pozdrawiam , Kuba

Opublikowano

Robiłeś to poprzez NCS? Jeśli tak to sprawdź dokładnie wszystko jeszcze raz.

Polecam ncsdummy - pomocny program do kodowania.

Możesz także wgrać pusty plik fsw_psw.man - wtedy wyczyści wszystkie ustawienia modułu do domyślnych.

Opublikowano
Nieee nie bawilem sie ncs jeszcze , ma tak odkad ja kupilem ze ta jedna od poacztku dzialala w druga strone od pozostalych :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Drogi Kubo! Dzisiaj była matura z jęz. polskiego, to może w ramach ćwiczeń przerobiłbyś chociaż podstawowy arkusz? :duh:

Brawo dla mikimasz za zrozumienie tego bełkotu.

Opublikowano
Wybacz Lord_simon ale pisałem to siedządz online na moim smartfonie na ktorym niestety tak pisze , a co do matury to poszła mi całkiem nieźle :D pozdrawiam