Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głównie przez pestke fachoFca... Każde auto to bee a potem (wiem z pewnego źródła) pisał do ludzi zainteresowanych pw i proponował swoje auta.

Nierówna konkurencja która w końcu ujrzała światło dzienne.

Szczyt bezczelności jest oczerniac czyjeś auto nie znając stanu i proponować na PW swoje auto... Ale to tylko zwykły handlarzyna bardzo bezczelna z tego co ludzie piszą nie tylko na naszym forum zrobił ten oszust karierę

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Od jakiegoś czasu jak widzę posty szacownego Zenka to od razu przewijam dalej, ale tym razem przeczytałam i dawno w tym dziale większych herezji nie było :duh: Niby żadna porządna firma nie robi inaczej niż przełączanie na PB przy 4krpm :duh: To po co montuje się gaz ? Aby dalej na PB jeździć? :duh: Poprzednie moje auta – Chrysler 300M 3.5V6 (253KM), Mercedes ML AMG (5.5V8 340KM z LPG Prins zakładanym w DE) nie podpierały się nic, a nic benzyną. Obecne Audi S6 (4.2 V8 340KM) też nawet na moment nie podeprze się benzyną (kręci do 7200rpm), a zakładane w polecanym zakładzie na LPG Forum w lubelskim. Założenie innego konta do chwalenia swojego auta to już mistrzostwo świata :duh: :duh: :duh: „Mirki, handlarze” z bardziej znanych okolic PL się przy Tobie chowają :mad2: :mad2: