Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam taki oto problem. Nawigacja nie odtwarza mi niektórych utworów mp3 po prostu radio rozpoznaje że są utwory ale przerzuca na kolejny utwór. Szukałem już na forum różnych podobnych przypadków, dodam tylko jeszcze że próbowałem nagrywać na różnych płytach, nagrywarkach, programach, komputerach ale za każdym razem taki sam efekt więc wykluczam sposób nagrywania. Czytnik też jest sprawny bo normalnie odtwarza mapy i niektóre mp3. Może jest jakiś sposób wgrania nowszego softu bo chyba w nim tkwi problem.
  • 3 lata później...
Opublikowano

Odgrzeję starego kotleta, ale mam tożsamy problem.

Otóż e91 navi business ma problemy z odtworzeniem niektórych mp3. Problematyczne są utwory zarówno nagrane na nośniku DVD jak i CD.

Na ekranie widzę wszystkie, natomiast niektóre z nich przeskakuje (jakby nie potrafił ich odczytać). Czy ktoś miał podobny problem i udało się go jakoś rozwiązać?

Dodam, że nie jest to kwestia aktualizacji oprogramowania (aktualnie mam najnowsze i problem nadal występuje).