Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam do kupienia tlumik firmy ZEETER ale niewiem ile za takie tlumik mozna wlozyc piniedzy i jaka jest ich wogole cena ?? moze ktos spotkal sie z Taka nazwa odrazu dodam ze na wylocie sa dwie koncowki i bardzo ladnie wyglada na koncowkach jest napis Zeeter i taka kon wygraberowany :) z gory dzieki
NO TO JAZDA !!!
Opublikowano

siemka :) z sportowymi tlumikami to jest tak : jest super przez pierwsze 2 miesiące potem zaczyna cie to denerwowac zwłaszcza na autostradzie ja mam tlumik km za 250 zł ma go dopiero rok i juz nie moge sie doczekac ja go wywale i wstawie zwykły z koncówka bo strasznie to chałasuje a lepiej wywalic katalizator i zostawic orginalny tlumik ja tak przynajmniej teraz zrobie

http://img513.imageshack.us/img513/4456/tyh3vh.jpg

Opublikowano
a jak wlasnie do tego chcem jeszcze wywalic kata i wstawic struminice ale pomyslem o tym ze bedzie to strasznie glosno hheh i jeszcze ten tlumik :worried: i czy zrosnie jakas moc tego to niewiem a z tym producentem to zez chcialbym sie dowiedziec ile takie cos moze kosztowac :) pozdrawiam
NO TO JAZDA !!!