Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wczoraj rozebralem cale drzwi pasazera od srodka, bo chcialem wymienic klamke, z reszta to dluga historia, sciagalem ciegno i pozniej zalozylem z powrotem. Klamka normalnie dzialała, z zewnatrz i wenatrz drzwi się otwierały. Dzisiaj chce otworzyc drzwi pasazera i nic. Od srodka to samo. Jak ciagne za klamke wewn. to ten bolec(cypelek) w drzwiach idzie,ale drzwi sie nie otwieraja. Centralny dziala,bo chodzi normalnie i bolec tez chodzi. Po prostu same drzwi zablokowane na amen.Teraz mam je rozebrane do gałej blachy i wpycham tam łapy przez te otwory,ale nie wiem co dalej. Na czuja macam tam jakies linki itd. ale nic sie nie dzieje. Drzwi dalej zablokowane,ani drgna. A boje się na chama ciagnąc albo pchac. Jestem praktycznie pewny,że to zamek sie zaryglował i nie odbija tam na zaczepie.

Czyli nr1 na nr8

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AT71&mospid=47655&btnr=41_1354&hg=41&fg=40

Tylko jak tam sie dostac. Nawet ie ma jak go wykrecic,jak sruby od wneki sa.

Jakies sugestie? Co myślicie jest przyczyną?/

Z góry dzięki za wszelkie pomysły.

Opublikowano

Byłem dzisiaj u dobrego elektryka i powiedział,że to nir problem z elektryka, czyli coś mechanicznego.

Macie jeszcze jakieś pomysły,bo jak nie to bede musiał jutro rozwiercic mechaninzm od środka i wymienic na nowy :/