Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich, piszę z zapytaniem czy po wyjęciu wtrysków i ponownym ich włożeniu trzeba je kodować? Dlaczego pytam a nóż dlatego że auto obecnie jest rozebrane i uszczelniany silnik (uszczelka pod pokrywą, uszczelki kolektora itp). wtryski wyjęte czy jak będziemy składać do kupy czy wtryski będzie trzeba kodować?
Opublikowano
To i ja sie podepnę. Czy po regeneracji wtrysków jeżeli nie zamienię ich miejscami to musze je kodować?
Opublikowano
To i ja sie podepnę. Czy po regeneracji wtrysków jeżeli nie zamienię ich miejscami to musze je kodować?

Po regeneracji powinni wygenerować Ci nowe kody IMA

Opublikowano
kurde a już myślałem, że sam wyjme wtryski i oddam je do regeneracji i ponownie wkręce. Chyba czeka mnie jednak wycieczka do jakiegos porządnego serwisu
Opublikowano
Ja po złożeniu wsadziłem wtryski tak jak były i auto kręciło i kręciło aż zdechł aku, pewnie dlatego że były puste i zanim pompa zassała to zdechło ale po kilku próbaćBunia odpaliła i jest lala:) bez kodowania oczywiście.