Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pewien problem padł mi dzisiaj akumulator. Od tego czasu znikną mi AUX IN. Podpowiedział by ktoś co z tym mogę zrobić jak to naprawić ?
Opublikowano
jeżeli chodzi Ci o funkcje w radiu to najprawdopodobniej się rozkodowało radio, miałem to samo w Business. Można od nowa zakodować i będzie działać albo kupić owe radio najlepiej Professional :twisted:
Opublikowano
Byłem w serwisie powiedzieli mi za 200 zł. Czytałem w innych tematach że to jest raczej prosta sprawa rzecz w tym że nie wiem gdzie się z tym zgłosić. Wspomniałeś coś o nowym radiu chodzi o jakieś inne radio zamiennik np. professional. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję
Opublikowano
z radiem Professional to chodziło mi o zmiane z BMW Business na BMW Professional, koszt od 250zł a różnica w jakości dźwięku jest ogromna. Sam nie wierzyłem dopóki nie kupiłem i zamontowałem. Professional daje Ci też możliwość wyświetlania róznych bajerów na ekranie radia np na jednym ekranie mozesz zamieścić spalanie, dystanc, temperature zewnetrzna i cośt tam jeszcze. Na forum są ludzie którzy zajmują sie kodowaniem, zagadaj do dziqsek on powinien Ci pomóc. Kiedyś jak zastanawiałem się aby od nowa zakodować u siebie AUX to ceny był tak 30-60zł. Do aso nie jedź bo zedrą z ciebie kase gdzie w jakimś ogarniętym serwisie który ma kodowanie wezmą ułamek tego ale tak jak mówiłem ja bym zmienił na radio professional.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak masz NCS to zrób tak;

Profil Expertmode bez pliku FSW_PSW.man w NCSEXPER/WORK

F1>F3 (wybieramy model bmw dla e90 to ) E89 > CAS > OK >F6 >F4 > (wybieramy moduł radia) RAD2 > OK > F3 gotowe wyłącz zapłon zamknij NCS

chyba że uszkodził się program to trzeba od nowa zaprogramować ale pwenie same kodowanie Z FA/VO do serii wystarczy (ale jesli AUX był do kodowany to trzeba go ponownie zakodować)