Skocz do zawartości

3.5l M30 E34 E32 - prosze o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj,

Patrzyłem u siebie 535 i u Taty 730 i w obu przypadkach ta rurka łaczy się z jakimś cienkim przewodem, który niestety znika gdzieś pod kolektorem. Nie byłem w stanie wytropić jego miejsca docelowego....

Polecam wizytę w serwisie, bo może ten przewód nie jest niezbędny, ale kto go wie. Z pewnością za sama poradę nic nie wezmą.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Patrzyłem u siebie i powiem tak, stań z drugiej strony samochodu. Jak widzisz napis na kolektorze 3,2/3,5 l powinno widać z prawej strony wejście rurki od przodu a nas interesuje ta z tyłu na tej samej wysokości włóż rękę to wyczujesz. Wyśle zdjęcie na poczte prywatną. Zaznaczona rurka wchodzi w lokektor od spodu. Jest na czerwono! powodzenia. :)
Opublikowano

Dzieki Yeratel!

Nie wiem o czym mowisz, czekam na fotke. Mam nadzieje ze to bedzie to, poniewaz osprzet silnka masz troche inny ze wzgl na aparat zaplonowy sterowany podcisnieniem... Ja mam silnik z E32 91r..... w dodatku byl na EMLu.

.... czekam na fotke

pozdrawiam A.