Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam posiadam e90 330d od czasu gdy podniosłem moc silnika wyrzuca mi olej odmą wymieniłem odme zastosowałem też filterek w odmie od e46 i ciągle to samo dodam że ciśnienie na cylindrach też było mierzone i jest ok. :( Proszę pomóżcie już nie mam pomysłów
Opublikowano

o ile podniosles moc ?

bo jezeli do 310 km jak pisze kolega to nie ma szans zeby to dzialalo to nie 335 tylko 3.0., 250 km to rozsadna granica. Mozna wiecej ale nie wiadomo jak bedzie sie silnik zachowywal.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
tak podniosłem na ponad 310 km i 670nm wcześniej miałem 270 km na samym programie i też było wszystko ok. dopiero jak powkładałem trochę innych gratów to zaczęły się problemy. widziałem projekty na grubo ponad 300km i jeżdżą tak więc myślę że to nie ma nic wspólnego z moimi modyfikacjami