Skocz do zawartości

BMW 320i E90, WBAPG31060E185830

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jeśli można prosiłbym o jakieś info, które można wyciągnąć z tego numeru VIN (jakaś historia serwisowa itd.) z góry dzięki;)
Opublikowano
  • Autor
W temacie;) podam jeszcze raz tutaj: WBAPG31060E185830
Opublikowano
Dodaj jakis link do ogloszenia bo samochodu nie widac,tak sie sprawdzi po wyposażeniu chociaz czy sie wszystko zgadza.I rozkoduj Vin.
Opublikowano
  • Autor
No właśnie ogłoszenie już wygasło, byłem dziś oglądać samochód i interesuje mnie co można wyciągnąć z numeru VIN;) kiedyś wrzuciłem i ktoś znalazł akcje serwisowa na rozrząd:) dlatego pomyślałem, ze w tym przypadku tez spróbuje
Opublikowano
Poszukaj,kilka osób z forum ma dostep do baz danych BMW,odezwij sie do nich napewno pomoga.I rozkoduj ten Vin jak sie należy,tego wymaga regulamin.Ogladales ja z kims kto jest w temacie?Jakie wnioski?Pewnie jutro ogloszenie sie ukaże.
Opublikowano
  • Autor
Dzisiaj samochód oglądał mój mechanik, wziął je na kanał, podpial sie z komputerem. Generalnie spawany z ćwiartek, jedynie tył był podobno nieruszony. Chamskie spawy od spodu na podluznicach, niezabezpieczone (rdza), samochód mina jednym słowem. Ostrzegam gdyby ktoś kiedyś chciał kupić;)
Opublikowano
Może inni chętni na ewentualne padaki, zamiast "miernicka" grubości lakieru, zabiorą jak kolega wyżej, kumatego mechanika.