Skocz do zawartości

[E63] Wydech od M6 do 630, podpasuje?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam do kupienia kompletny wydech od M6 z 10r (e64) i zastanawiam się czy podejdzie on do mojej 630i bez większej rzeźby?

Pozdrawiam.

Opublikowano
Dlaczego chcesz zakladac caly wydech od m6? Do 630, mocy chyba niezwiekszy chybaze 4 wydechy jak u mnie, , jutro bedzie dzien podesle ci jak ja zrobilem u siebie koncowki sam robilem i dalem do chromu poczym stare wyciolem i wstawilem nowe efekt wdlg. Mnie super,
Opublikowano
  • Autor
Dlaczego chcesz zakladac caly wydech od m6? Do 630, mocy chyba niezwiekszy chybaze 4 wydechy jak u mnie, , jutro bedzie dzien podesle ci jak ja zrobilem u siebie koncowki sam robilem i dalem do chromu poczym stare wyciolem i wstawilem nowe efekt wdlg. Mnie super,

To czekam na fotki.

Miałem do kupienia kompletny wydech z M6 za małe pieniądze, ale jednak mijało się to z celem i odpuściłem.

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
Ładnie to siadło, ale ja chcę jednak cały back box do swojej coby trochę ożywić dźwięk R6 (w serii nie ma lipy, ale chciałbym coś innego). Końcówki wyszły spoko na prawdę :cool2:
Opublikowano
Wlasnie tez myslalem i sie zastanawiam jak ? Myslisze ze od m6 fajny bedzie dzwiek, a sportowe uklady patrzylem, to chyba od 4 tys sie ceny zaczynaja,,