Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dlaczego chcesz zakladac caly wydech od m6? Do 630, mocy chyba niezwiekszy chybaze 4 wydechy jak u mnie, , jutro bedzie dzien podesle ci jak ja zrobilem u siebie koncowki sam robilem i dalem do chromu poczym stare wyciolem i wstawilem nowe efekt wdlg. Mnie super,
Opublikowano
Dlaczego chcesz zakladac caly wydech od m6? Do 630, mocy chyba niezwiekszy chybaze 4 wydechy jak u mnie, , jutro bedzie dzien podesle ci jak ja zrobilem u siebie koncowki sam robilem i dalem do chromu poczym stare wyciolem i wstawilem nowe efekt wdlg. Mnie super,

To czekam na fotki.

Miałem do kupienia kompletny wydech z M6 za małe pieniądze, ale jednak mijało się to z celem i odpuściłem.

Opublikowano
Ładnie to siadło, ale ja chcę jednak cały back box do swojej coby trochę ożywić dźwięk R6 (w serii nie ma lipy, ale chciałbym coś innego). Końcówki wyszły spoko na prawdę :cool2: