Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, wczoraj jak myłem silnik przypadkowo dotknąłem rozrusznika i pojawiła się iskra i wyskoczył mi błąd RUCKHALTSYSTEME. Może mnie ktoś pokierować jak ISTA mogę go skasować.?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Identyfikujesz samochod

Zczytujesz błędy

Kasujesz błędy

Możesz zrobić sobie polskie menu to będzie łatwiej.

Witam. Panowie udało mi sie zmienić menu w Rheingoldzie 3.41 na polski, nawet nie myślałem że to tak banalnie proste, ale do rzeczy:

wchodzimy do folderu rheingold \ SQLiteDBs \ i zmieniamy końcówki dwóch plików w tym folderze to tak:

dla menu pl i diagnozy po angielsku

streamdataprimitive_ENGB.sqlite zmieniamy na streamdataprimitive_PLPL.sqlite

xmlvalueprimitive_ENGB.sqlite zmieniamy na xmlvalueprimitive_PLPL.sqlite

i tak samo jak chcemy mieć menu PL a diagnozę po niemiecku

streamdataprimitive_DEDE.sqlite zmieniamy na streamdataprimitive_PLPL.sqlite

xmlvalueprimitive_DEDE.sqlite zmieniamy na xmlvalueprimitive_PLPL.sqlite

później uruchamiamy rheingolda wchodzimy do ustawień (klucz na górze isty) zaznaczamy język polski który pojawi się na liście języków klikamy zmień na dole i tylko tyle)

ja wcześniej przed zmianą plików zmieniłem na język niemiecki aby po włączeniu rheingolda nie było żadnych problemów ponieważ język angielski zniknął z menu

i to wszystko.... możecie najpierw wypróbować na języku rosyjskim zamiast końcówki RU to PLPL

Jak nie możesz skasować to coś jest skopcone

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Identyfikujesz samochod

Zczytujesz błędy

Kasujesz błędy

Możesz zrobić sobie polskie menu to będzie łatwiej.

Witam. Panowie udało mi sie zmienić menu w Rheingoldzie 3.41 na polski, nawet nie myślałem że to tak banalnie proste, ale do rzeczy:

wchodzimy do folderu rheingold \ SQLiteDBs \ i zmieniamy końcówki dwóch plików w tym folderze to tak:

dla menu pl i diagnozy po angielsku

streamdataprimitive_ENGB.sqlite zmieniamy na streamdataprimitive_PLPL.sqlite

xmlvalueprimitive_ENGB.sqlite zmieniamy na xmlvalueprimitive_PLPL.sqlite

i tak samo jak chcemy mieć menu PL a diagnozę po niemiecku

streamdataprimitive_DEDE.sqlite zmieniamy na streamdataprimitive_PLPL.sqlite

xmlvalueprimitive_DEDE.sqlite zmieniamy na xmlvalueprimitive_PLPL.sqlite

później uruchamiamy rheingolda wchodzimy do ustawień (klucz na górze isty) zaznaczamy język polski który pojawi się na liście języków klikamy zmień na dole i tylko tyle)

ja wcześniej przed zmianą plików zmieniłem na język niemiecki aby po włączeniu rheingolda nie było żadnych problemów ponieważ język angielski zniknął z menu

i to wszystko.... możecie najpierw wypróbować na języku rosyjskim zamiast końcówki RU to PLPL

Jak nie możesz skasować to coś jest skopcone

A może bezpiecznik,ktoś wie który za to odpowiada?