Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie chce zrobic cos ze swoim autkiem a mianowicie zamontować sprężyny H&R 35/35. Niestety w moim aucie jest zawias seryjny bez sportowego dostosowania, dlatego chciałbym lekko ja obniżyć zeby ładnie wygladała na letnich 18'. Moje pytanie tylko czy moge sprężyny założyć na seryjne amortyzatory no i oczywiście czy przyniesie to ładny efekt? Kolejna sprawa to fakt, ze wczoraj odstawilem auto na wymianę elementów zawiasu i pytałem chłopaków o to, to mówili zeby nie kombinować bo bedą często problemy z zawiecha. Jak to ma sie do rzeczywistości? Ma ktoś moze takie cos u siebie albo jakies doświadczenia? Bede wdzięczny za pomoc. Dodam, ze ostatnio nie jeżdzę dużo a jednak chciałbym zeby autko ładnie wyglądało.
Opublikowano

Siemka... co prawda u mnie xdrive.... ale speżyny H&R -35/-35mm na ori amorkach. Prowadzenie super w porównaniu do serii. Ale na kiepskich drogach..... och jestem zawalidrogą :mrgreen:

http://images67.fotosik.pl/720/141a7a44d9f03a0e.jpg

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu