Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam nietypowy problem z moim bmw,mianowicie wypada mi gałka zmiany biegów tzn. gdy podniose wcale nie mocno do góry to mam ją w dłoni.

Od spodu gałki brakuje jakiś plastików podejrzewam że jest uszkodzone jej mocowanie i dlatego wypada,

Czy ktoś już montował taką gałke i powie jak założyć nową i gdzie i jaką kupić do mojego BMW E46 318i 1998r aby komfort zmiany biegów był ok?

Druga sprawa to uszczelka od drzwi kierowcy na dole koło progu jest w jednym miejscu może 3-4 cm przetarta i nie uszczelnia jak zamontować nową i gdzie ją mogę nabyć przez internet?

Pozdrawiam i liczę na pomoc,

P.S.

Jest to moja pierwsza bunia:)

Opublikowano
Pierwszy Twój post i nawet ani się nie przywitasz, ani nie spojrzysz w google. Wystarczy wejść w google i wpisać "bmw e46 318i uszczelka drzwi". Co do gałki zmiany biegów, wymień na nową, problem?
Opublikowano

Mam to samo xD jak ktoś jedzie moim autem to czesto gałka zostaje w jego ręce :D przynajmniej jest z czego się pośmiać :)

jak chcesz kupić gałkę to po prostu wpisz w google "gałka do zmiany biegów bmw" a z montażem sie nie martw, nic nie zepsujesz :P

Opublikowano
Ja wiem gdzie moge kupić i że moge wpisać na allegro jak i w google ale od kogo polecacie brać i jakie? Oryginalne fabryczne?