Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem tutaj nowy więc dopiero się wdrażam ;)

Zostałem posiadaczem pieknego BMW 330ci

Niestety autko jest po lekkiej stłuczce i musze wymienić kilka elementów, mianowicie:

-lampy

-zderzak

-maska

-nadkola(to najmniejszy koszt ;) )

i tutaj pojawia się moje pytanie, bo z tego co widze to mam wersje przed liftem (pomimo że rocznik jet '03)

Czy mogę skompletować przód od wersji po lifcie? Czy będzie pasował bez problemu?

Prosze o porady i ewentualnie namiar na takowe części, najchętniej lampy :)

Dziękuję i prosze o rzetelne porady

Opublikowano

Jeżeli tak to sory , posiłkowałem się wikipedią :)

" E46 Coupe i Cabrio zostały poddane face-liftingowi w 2002 roku." ~~~~http://pl.wikipedia.org/wiki/BMW_E46

Opublikowano

Wiem, że błotniki też muszą być zmienione, mam wszystko, tzn kompletny przód.

A jak ze światłami? Bo u mnie był ksenon, natomiast polift miała dynamic ksenon? Jak to rozwiązać?

Opublikowano
Wiem, że błotniki też muszą być zmienione, mam wszystko, tzn kompletny przód.

A jak ze światłami? Bo u mnie był ksenon, natomiast polift miała dynamic ksenon? Jak to rozwiązać?

To pomoże ktoś?

Opublikowano

http://s6806.chomikuj.pl/ChomikImage.aspx?e=b_h2EV4gj5P6zXuQ3szNwsoGOATeHK8sqbMTRpkgupgvVikH8ccjL5X1boitAEs530CtUfe8PrxYOmXRYBTtXTqm1U5-QKuqCq_TGf1Wli0&pv=2

Jak sie nazywają te 2 elementy?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie mam kolejne, dotyczy się ślizgów zderzaka.

Model przed liftem miał takie białe mocowane do błotnika, natomiast model po lifcie też takie ma?

Jaka jest różnica w tych mocowaniach?