Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam prośbe

Jak podłączyć mikrofon do zestawu głośnomówiącego w BMW proszę o jakis schemacik gdzie szukać podłączenia tegomikrofonu bo na 100% nie mam podłączonego

Pozdrawiam

Opublikowano
Było już na forum - mikrofon jest, koło lampki nad lusterkiem (jest tam taka krateczka ...)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Tak o tym czytałem, ale chodzi w bardziej w tą drugą strone od telefonu bezpośrednio bo tam nie mam mikrofonu a zakupiłem ale nie wiem gdzie go podłączyć. Pozdrawiam
Opublikowano

Mikrofon jest podpięty bezpośrednio pod centralkę w bagażniku.

jeżeli dalej sobie nie poradzisz, to najlepiej daj znać na priv., podasz mi dokładne dane, a ja Ci prześle schematy do telefonu.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

Opublikowano
Mikrofon jest podpięty bezpośrednio pod centralkę w bagażniku.

jeżeli dalej sobie nie poradzisz, to najlepiej daj znać na priv., podasz mi dokładne dane, a ja Ci prześle schematy do telefonu.

Witam.

mam prośbę jężli posiadasz opis dziłania i odbierania sms z teleonu zainstalowanego w bmw e-38 z 1995r najlepiej w języku polskim to przślij mi na prywatny adres emil [email protected].

Pozdrawiam.

Opublikowano

1. Nie mam takiej instrukcji po polsku.

2. Z tego co mi wiadomo w telefonach '95 nie było takiej możliwości ...

Stronka

• 7 lat później...
Opublikowano
witam czy mugłbys wrzucic gdzies ten schemat fona w e38? mam tel ale nie moge go uruchomic i nie wiem co jest grane.zapala sie na chwile po czym gasnie i schemacik by sie przydal do przestudjowania.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem telefon GSM Motorole fabrycznie taka z czerwonym wyświetlaczem bez możliwości wysyłania SMSów.

Teraz wmontowałem kompletną Motorolę z wyświetlaczem LCD czarnobiałym podświetlanym na pomarańcz.

Problem jest taki, że nie działa mi dzwonek i zestaw głośnomówiący.

Potrzebuję rozpiski pinów tego gniazdka 12pinowego białego. Bo brakuje jednego pinu i to może być kluczowa sprawa

I jeszcze informacji na temat tej wtyczki 3 pinowej przy wtyczce 12 pinowej

Wszystko działą super, nawet smsy i opcje

wszystko ładnie się zgrało z fabrycznym radiem, ale nie działą mi dzwonek i głośnik.

sprawa rozwiązana połowicznie. Mikrofon i głośniki nie współgrają z tym telefonem