Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich w okolicach Lipca / Sierpnia planuję kupić E60 550i najprawdopodobniej z Niemiec bo obserwując rynek od jakiegoś czasu widzę że ciężko znaleźć auto na naszym rodzimym rynku a gdy już znajdzie się coś ciekawego to po kilku pytaniach o Vin, historię auta i większych napraw itd kontakt się urywa niestety...

Ale wracając do tematu to celuję w wersję po lifcie w M pakiecie, czarną z czarna skóra i jak najlepiej wyposażoną. docelowo celuję w auto ze skrzynia SMG ale Steptronic też wchodzi w grę i tutaj moje główne pytanie. Po zakupie potrzebowałbym kogoś kto zrobiłby mi aktualizację auta, plus jeżeli będzie to Steptronic to konwersacji do wersji sport, czyli wymiana wybieraka + kierownicy na tą z łopatkami no i oczywiście zakodowanie tego wszystkiego, ewentualnie wymiana żarówek w ringach na mocniejsze + kodowanie na DRL.

Jako że jestem z Koszalina to poszukuje kogoś z północnej polski bardziej, powiedzmy sięgając na południe tak do Warszawy / Poznania max.

A dodatkowo może ktoś zna dobrą i w miarę tanią firmę która okleja auta bo obecne E90 320D szkoda mi sprzedawać z racji na jego dobry stan zostawiam żonie ale od razu zażyczyła sobie zmiany koloru na niebieski :)

Z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.