Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Muszę wymienić silnik taki jak w tytule. Bardzo proszę o namiary, jestem z Bytomia i mogę jechać po niego powiedzmy w granicach 200km. Niestety to co jest na allegro to w większości totalny szmelc i oszustwo. Obdzwoniłem około sześciu sprzedających i byłem u dwóch, szkoda słów.
Opublikowano

501116792

Mikołów, ja tam kupowałem taki sam, ma pełno anglików, cena nie najniższa ale można było odpalić jeszcze

Opublikowano
Bylem tam miał jeden, owszem można było zapalić, ale pod deklem na zaworach taki gnój ze łyżką można by wybierać. I tylko 90000mil, tylko że z kropkom- licznik z innego auta!!!
Opublikowano

Zadzwoń tam: 603-605-875 tam mają Ang na części i co ważne nie wciskają złomu, chociaż silniki to nie wiem ale raczej polecam ich.

Wiem daleko (ok 350km od Ciebie,to jest wioska koło Mogilna, kujawsko-pomorskie) ale w razie czego mogę dowieźć do Ciebie.

Opublikowano
Zadzwoń po weekendzie, pewnie pojechali po auta. Spróbuj w poniedziałek ale lepiej wtorek lub środa.