Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak w temacie ma ktoś z was jakiś pomysł? Mam zwykła kanapę z 05r bez żadnych wodotrysków i bez składania, w instrukcji napisane jest zeby wyjąc najpierw zagłówki problem jest taki ze wychodzą blokują sie o tylna szybę i [BAD], jak tez wyjąc tylne oparcie?
Opublikowano

Nie jest to takie łatwe.. najlepiej wejść do bagażnika, oczy skierować ku "gwiazdom"..po lewej stronie i prawej są otwory. a wewnątrz rygle które nalezy odciągnąć śrubokrętem ( tam są też takie śruby które kuszą żeby je odkręcić ale lepiej nie bo będzie bida ;)). Potem już tylko pchnąć głową z lewej i prawej strony i już kanapa odblokowana :mrgreen: Oparcie jest przykrecane tez u dołu dwoma śrubami torx 45 ale żeby sie do nich dostać trzeba zdjąć siedzisko.

Powodzenia

Milon tematów w google o tym.

Opublikowano
Dzięki :D niestety u mnie sie okazało ze to białe coś spadło z jednego zaczepu i otwierało tyko jeden wiec musiałem całe wszystko wyjąc, z zagłówkami sobie poradziłem tak ze wyciągnąłem je prawie na maxa pociągnalem mocno do siebie (myślałem ze pourywam te mocowania ale poszło łatwo) i wszystko wyszło :)