Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyjrzałem się dokładniej i koło zaworu recyrkulacji spalin jest wyprowadzona wtyczka cztero-pinowa z założoną zaślepką.

Czy można założyć EGR z klapą gaszącą i programowo uaktywnić pracę klapy?

Opublikowano
Przyjrzałem się dokładniej i koło zaworu recyrkulacji spalin jest wyprowadzona wtyczka cztero-pinowa z założoną zaślepką.

Czy można założyć EGR z klapą gaszącą i programowo uaktywnić pracę klapy?

Oczywiście że to jest kostka przyłączeniowa do klapy gaszącej, kup EGR z klapą i podłącz być może nie trzeba będzie kodować :)

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
mietek777 i jak ta klapa gasząca ?? musiałeś ją programować ?? Ja również założyłem klapę gaszącą, jednak po założeniu i wpięciu wtyczki lipa :? nie chce działać - jednak zablokowała się w położeniu umożliwiającym przepływ powietrza. Niestety zrobiłem ją w sobotę wieczorem i wszyscy elektronicy z mojego terenu o tym czasie chlapią wodę ognistą dlatego też nadal stoję w miejscu "start".