Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bosniak wgrałem ten soft Yaza z linka co Ci podałem i u mnie przedstawia się jako wersja SW 4-1/01, jest pełne spolszczenie, radary itp, nawet polskie znaki są.

Jak w ustawieniach wchodzisz w zakładkę radary to klikasz na trzeci pusty trójkąt i wtedy przestawia ci się na wybór języka, tam wybierasz Gb i masz pełny polski,

Plusem sprawdzania tego romu było to że zmieniłem w nim splash screen na własny i grafikę perspektywy 3D na górki :)

Co do POI to nadal ich nie widzę :)

Opublikowano

http://chomikuj.pl/berciu/BMW+Nawigacja/Navigacja+MK4+SOFT/NAV_SW-yaza,350141707.rar(archive) tan ściągnąłem, ten zainstalowałem, i mam wersję 01. W ustawieniach zamiast język mam fotoradary, a w fotoradarach off- on i trzecie okienko puste gdzie jak kliknę to przełącza się na wybór języka.

Aha, ja zawsze instaluje czysty soft v32 i potem dopiero modowany. Ale dobra, może to zależy od wersji czytnika. tak czy inaczej Yaza wybrałem ze względu że jest bardzo polecany na forach, jako szybki i stabilny soft.