Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Potrzebuje kogos kto pomoze mi dobrac lub znalesc w necie katalizator do kupienia do e61 3,0d 231km. Mam pusta puche bez kata i dpfa...potrzebuje kupic albo sama puszke P&P z samym katalizatorem lub samego kata ktory bedzie pasowal do mojej pustej puszki.

Opublikowano

rozwin dlaczego tego szukasz? Mam w garazu tzw downpipe zrobiony dedykowanie do e60 530d lci (z takiego auta zdemontowany) i jeszcze z braku czasu nie bawilem sie w zakladanie tego zamiast ori katodpfa co mam (a po to to kupilem by sie pobawic i nie zamykac drogi do powrotu do DPFu jakby byly problemy z przegladami itp) - dymi Ci ostro czy z jakich wzgledow to zakladac chcesz?

Wiem, ze sa downpipy z katem (na aledrogo) - nie wiem jaka jakosc itp

Sa tez DPFy zamienniki dedykowane do e60 (znaczy sie z flanszami do przykrecenia a nie rurkami "by sobie dospawac")... dzwonilem kiedys i gosc mi mowil, ze robia luzniejsze DPFy takie, ktore sa na granicy wywalania bledu przez auto - nie pamietam firmy itp (juz jakis czas temu dzwonilem)

Przemek

400ps/830Nm ( a było tylko 235 :D)

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=299251