Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mój prawy przedni halogen dostał kamykiem. Potrzebuję go wymienić jednak nigdzie nie mogę zlokalizować halogenu do mojej X1. Poszukuję prawego, bez doświetlania zakrętów i do zwykłej wersji na żarówkę H8. Czy ktoś ma taki na zbyciu lub wie gdzie go dostanę. ASO zaproponowało cenę 576 lub 470 po rabacie.
Opublikowano

Mam prośbę aby zerknął na to ktoś kto wymieniał już halogen, ja nie widzę różnicy w tych halogenach

1. halogen bez doświetlania zakrętów http://czescidobmw.pl/produkty/lampa-przeciwmglowa-oe-bmw,6271.html

2. halogen z doświetlaniem zakrętów http://www.iparts.pl/czesc/reflektor-przeciwmglowy-halogen,bmw,x1-e84-od-2009-03,sdrive-18-d-143km,16-8277-32113-100440-0-61-1912104019.html

ten drugi jest o połowę tańszy (wiem, to zamiennik), wygląda identycznie, więc czy śmiało mogę go zamawiać i montować u siebie?

Opublikowano
ok, bardziej chodziło mi o to że te części wyglądają identycznie (mocowania). Jedna jest z doświetlaniem zakrętów a druga bez. Zapewne stąd różnica w cenie i numerze części. Jednak jeśli mocowani przy prawych halogenach są identyczne to mogę wybrać tańszy halogen z funkcją doświetlania zakrętów i zamontować go w aucie bez tej opcji.
Opublikowano

nie przeczytales tabeli z RealOEM tam masz numery OEM

i według tego to wcale nie jest z doświetlaniem tylko zwykle lewy prawy

• 1 rok później...
Opublikowano (edytowane)
mam podobny problem jak kolega zakładający wątek, też mam pęknięte oba halogeny, jak to w końcu jest z tymi halogenami bo już nie mogę się połapać, czy na żarowkę H8, czy na H11? Rozumiem że halogeny z m-pakietu nie pasują pod standardowy zderzak? Doświetlania zakrętów nie mam ale nie wiem czy to kwestia kodowania, czym się różni halogen bez doświetlania od tego z doświetlaniem? Mocowania? Żarówka? Edytowane przez Anonymous
Opublikowano (edytowane)
czy ktoś jest w stanie stwierdzić czym sie różnią halogeny o nr OEM 63172993525 i 63172993526 od halogenów 63172990019 oraz 63172990020 Edytowane przez Anonymous
Opublikowano
odpowiedź dla potomnych na powyższe brzmi - tak to jest to samo
  • 1 rok później...
Opublikowano

Cześć!

Podłączam się pod temat? Czy w każdym E84 przeciwmgielne mają żarówkę H8? Ma ktoś może jakąś instrukcję jak ją wymienić?

Pozdrawiam