Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem zainteresowany samochodem :

http://allegro.pl/bmw-330i-x-drive-i4998636480.html

Nr VIN : WBAWC51070PS99276

Rozamwiałem ze sprzedającym mówił że wymieniony reflektor, maska, błotnik i zderzak. Czy moglibyście mi coś powiedzieć o tym samochodzie kiedy byly przeglady co robione przy jakim przebiegu itp. ? Samochód kusi ceną i boje się że jest jakaś bomba ukryta w nim :) Sprzedający ma zdjęcia jak byl rozwalony ale mówił że nie ma czasu wysłać bo wysyłał dla wielu osób i nic z tego nie wyszło . Czekam na porady.

Opublikowano
Moim zdaniem zdjecia mowia wszystko o tym aucie... Popatrz uwaznie porownaj cena na mobile. de. Zapytaj czemu nie ma zdjec silnika i czy szyby oraz lampy sa oryginalne z data produkcji...a tak serio mega okazja jedz do aso i jak nie ma tam cwiartki lub polowki to bierz:-) A i zapytaj Zenka za ile ja wyrwal handlarz? :-)
ENJOY THE RIDE
Opublikowano

Kupuj ładne auto :cool2: ja bym sie nawet nie zastanawiał niektórzy tu tak zazdroszcza sa zawistni ze nie doradza ci kupna dobrego auta :cool2:

80% aut w Polsce miała cis robione tylko na tym forum maja same igiełki i perełki od dziadka i babci ktorzy tylko jeździli do kościoła a na zimę auto stało w garażu :cool2:

Bierz znajomego ktory cos sie zna i jedz bo bedzie za późno .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.